HTML

Ingatlankozvetitő tanfolyam ingyen - kamu

Ne döljünk be egyszemélyes képzések (lásd: "Benkő ingatlaniskola") bányászbéka szintre nyomott árainak és holmi "ingyen" tanfolyami képzéseknek (http://ingatlankozvetitotanfolyamingyen.blog.hu/). Az egészséges gyanakvás legyen úrrá rajtunk, mikor tanfolyamra iratkozunk, tapasztalatból mondom... Az arcátlan lenyúlós bugris-gagyi ezen a (ingatlanos képzés) szintéren is felüti fejét olykor.

Friss topikok

  • Puncskocka: Én máshol csináltam, www.pallas70.hu/tanfolyam/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam.php Sztem árban a l... (2009.05.06. 14:45) Tanfolyamok indulnak

Linkblog

Archívum

2009.03.03. 17:35 Barangolós

Ne döljünk be egyszemélyes képzések (lásd: "Benkő ingatlaniskola") bányászbéka szintre nyomott árainak és holmi "ingyen" tanfolyami képzéseknek (ingatlankozvetitotanfolyamingyen.blog.hu/).

 

 

Az egészséges gyanakvás legyen úrrá rajtunk, mikor tanfolyamra iratkozunk, tapasztalatból mondom...

 

 

Az arcátlan lenyúlós bugris-gagyi ezen a (ingatlanos képzés) szintéren is felüti fejét olykor.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ingatlankozvetitotanfolyamingyenkamu.blog.hu/api/trackback/id/tr54977889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása